Palautukset

Tilaamillasi tuotteilla on 14 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus. Erikoistilatuilla tuotteilla ei ole peruutusoikeutta. Palautettavan tuotteen pitää olla ehdottomasti käyttämätön ja pakkauksen myyntikunnossa. Palauttaessasi tuotteen maksat itse postikulut.

Kun tuotteita palautetaan, asiakkaan on varmistettava, että ne on pakattu hyvin. Asiakas on vastuussa pakkauksesta / tuotteista siihen asti, kunnes vastaanotamme ne. Säilytä toimituskuitti ja seurantanumero (jos sellainen on).Asiakas voi menettää ostossumman osittain tai kokonaan. Tämä tapahtuu, jos tuote on huonossa kunnossa tai vioittunut, asiakkaan ollessa siitä vastuussa. Merkitse mukaan tilinumerosi ja mahdollinen palautuksen syy (esim. rikkinäinen tuote, väärä koko tms.) nopeuttaaksesi toimintaamme. Kuluttajan toivotaan tekevän palautusilmoitus sähköpostitse osoitteeseen hannah@hoijar.fi  ennen tuotteen palauttamista.


Palautus lähetetään osoitteeseen:


Asiakaspalautus
Hannah Hoijar
Sevarintie 86
65 520 HELSINGBY.

Erikoistilatuilla tuotteilla ei ole peruutusoikeutta (KSL 6 luku 16 § kohta 3)- Erikoistilattu tuote voidaan palauttaa ainoastaan, mikäli tuote on viallinen.